Over dit blog

Jaarfeesten, verhalen, boeken, een visie op menselijke ontwikkeling, pedagogische inzichten, natuurlijke materialen en een levendige schoolgemeenschap – vrije scholen bruisen het hele jaar rond. Voor alle (groot)ouders die de antroposofie willen verkennen met hart, hoofd en handen, is er dit blog. Omdat je meer wilt weten, kritisch bent of gewoon lekker wilt grasduinen.

Begonnen door een moeder in Middelburg die nieuwsgierig is naar wat antroposofie 2.0 zou kunnen zijn. Omdat delen inspireert. Omdat het een klusje kan zijn om dingen uit te pluizen. En het rijk voelt kinderen groot te mogen brengen tussen hemel en aarde – maar wel met twee voeten in de 21e eeuw. Wat kunnen we met het antroposofische mensbeeld in deze tijd?

manonberendse-auteur-christofoorDit blog legde de kiem voor een serie lezingen en workshops bij Vrije School Zeeland – voor iedereen toegankelijk. Inmiddels werk ik met veel plezier als eindredacteur mee aan Seizoener, tijdschrift voor de vrijeschoolwereld. En in de zomer van 2017 verscheen de eerste editie van Leven met het jaar bij uitgeverij Christofoor: een praktische weekplanner voor het hele gezin tjokvol tips, inspiratie & moois!

Goed dat je er bent, leuk als je reageert & deelt. Denk je even aan de bronvermelding? Dankjewel.

Manon Berendse

facebook: @inspiratievoorouders

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s